Краля на попфолка Азис се отдаде на доста интимни с

...
Краля на попфолка Азис се отдаде на доста интимни с
Коментари Харесай

Азис призна: Не нося гащи, стискат ми на питона!

Краля на попфолка Азис се отдаде на много интимни с самопризнания в мрежата. Костинбродския славей показа с почитателите си,  че не носи долни дрехи, откогато се подложи на интервенция за увеличаване на мъжкото достолепие. Явно и най-качествените гащета не могат да укротят питона на потентния ром.

Тогава Костинбродския славей изясни, че мъжете с огромни патки са по-самоуверени и въпросът не е до секса, а до публичен статут. " Въпреки че за мен в живота ми няма никакво значение, само че не можах да възприема себе си и за това се подложих на интервенция ", твърди Васко.  За да реализира стремежи резултат са употребявали над 20 кубически мл от особено предопределен за задачата филър. 

Очевидно по-късно Краля на попфолка е решил да не употребява към този момент долни дрехи. На питанка от почитател за татуса му на ръката за кого е отдаден, Азис дава отговор шеговито, че е за " Пешо магазинера от Казичене ". 

Освен това се оказа и човек, който обича скъпарски марки облекла и обувки. Носи единствено Баленсиага, а за кола не признава друго с изключение на Майбах

На въпроса дали в миналото би се оженил за жена, той дава отговор: " Вие се женете за тях. Плащайте цялостен живот, с цел да сте унизени, преследвани и изнудвани ".

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР