Кралският финансов отчет бе публикуван тези дни и от него

...
Кралският финансов отчет бе публикуван тези дни и от него
Коментари Харесай

Скромен милионер: разкриха каква е годишната заплата на принц Уилям


Кралският финансов доклад бе оповестен тези дни и от него стана ясно каква е годишната заплата на принц Уилям.

Оказва се, че принцът на Уелс е милионер, а единствено за тази година към този момент е получил доход от 6 милиона паунда по сметката си. Той идва от херцогство Корнуол.

41-годишнитя принц е наследил парцела след гибелта на баба си Елизабет Втора през сепетември предходната година и в този момент има право на дял от облагите му всяка година.

Херцогството е генерирало рекордни облаги за интервала 2022-2023 година - 24 милиона. С цялостен милион повече от предната година.

Обичайно принцът би трябвало да получи целия доход от 24 милиона по персоналната си сметка, само че защото Уилям е получил права над херцогството по средата на финансовата му година, ще вземе единствено част от парите.

Крал Чарлз, като някогашен принц на Уелс, има право на 11 милиона паунда от остатъка преди възкачването си на трона, до момента в който Уилям, който прекара към шест месеца от последната финансова година като херцог на Корнуол и принц на Уелс, на 11 милиона, заяви дворецът Кенсингтън.

От там оповестяват, че графството е помолило част от облагите да останат за тях през тази година, с цел да покрият разнообразни разноски. Така за Корнуол останали 6 милиона, а останалите 6 милиона паунда отишли при принц Уилям.

В предговора към финансовите доклади на херцогството, принцът отдава респект на татко си за това, че е оставил „ незаличима диря “ в херцогството и е бил буен последовател на нововъведенията и смяната.

Уилям даде обещание да работи старателно в новата си роля, като написа: „ Отдаден съм на идеята за справяне с изменението на климата и се гордея с напъните на имението да способства за това предизвикателство. "

„ Ако можем също по този начин да се оправим и с всички обществени провокации, като психологичното здраве и бездомността, ще знам, че мандатът ми като херцог си е заслужавал. “

Припмнете си тук и времената, в които принц Уилям беше освен милионер, само че и секссимвол:
 Секси страната на принц Уилиям  Секси страната на принц Уилиям  Секси страната на принц Уилиям  Секси страната на принц Уилиям
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР