Кралските семейства на държави от Персийския залив, включително Саудитска Арабия,

...
Кралските семейства на държави от Персийския залив, включително Саудитска Арабия,
Коментари Харесай

Сензационни разкрития за кралските особи от Персийския залив

Кралските фамилии на страни от Персийския залив, в това число Саудитска Арабия, Обединените арабски емирства и Катар, имат недвижимо имущество за повече от 1 милиард паунда посредством офшорни юрисдикции като Джърси и Британските Вирджински острови, разкрива " Гардиън ".

От нов държавен указател излиза наяве по какъв начин посредством офшорки са добити близо 200 парцела, в това число хотели и селски земи.
-->
Кралските особи от Персийския залив, които държат активи посредством офшорни компании, включват шейх Мансур, притежател на футболния клуб " Манчестър Сити ", членове на ръководещата фамилия Ал Сауд от Саудитска Арабия и клана Ал Тани, който господства в Катар.

Най-скъпо е имение в графство Съри на стойност 150 милиона паунда, което съгласно документи на имотния указател е благосъстоятелност на брачната половинка на шейх Мансур - Шейха Манал бинт Мохамед ал-Мактум, оповестява БНР.

Шейх Мансур, който е вицепремиер на ОАЕ, има още 17 други парцела през Джърси, в това число апартамент в Лондон и земя, обвързвана с градското развиване в Манчестър.

Саудитското кралско семейство също има необятен набор от парцели посредством офшорки, в това число Holme, имение край езерото в средата на лондонския “Риджънтс парк ”, издигнато през 1818 година.

" Гардиън " показва, че хвърля светлина върху притежателите, посочени в регистъра, предвид на публичния интерес за възстановяване на прозрачността към собствеността на английските парцели.

Притежаването на парцели посредством офшорни компании е законно и някои лица могат да имат същински и законни опасения за неприкосновеността на персоналния живот или сигурността или бизнес аргументи за потреблението им.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР