Кралицата на джаз музиката Хилда Казасян си е била чаровница

...
Кралицата на джаз музиката Хилда Казасян си е била чаровница
Коментари Харесай

Всичко Живо Зяпна, Няма Да Я Познаете! Лъсна Най-Пазената Тайна На Хилда Казасян

Кралицата на джаз музиката Хилда Казасян си е била чародейка и красавица постоянно. Днес обаче тя сащиса с визията си всички, откакто се завърна от престоя си на морето. Както всички знаем, Хилда има стилно заведение на Черноморието, в което обича да събира близки и другари.

Всички те останали удивени от очевидно по-слабата й фигура и подмладено лъчение. „ Та тя е замязяла на момиченце. Колкото повече остарява, толкоз и по-красива става тази Хилда. А най-хубавото й е, че не се прави на забавна. И въобще не се поколеба да разкрие по какъв начин е постигнала това намаляване “, разкриват близки до нея познати.

Оказа се, че Хилда Казасян е употребила нещо напълно простичко, с цел да се пребори с шестте непотребни кг. Освен разделното хранене, на която тя от известно време залагала, почнала да приема всяка заран от един чудноват коктейл за размразяване на мазнини.

Той се състои в нещо супер обикновено – просто се пие чаша топла вода незабавно след ставане от сън, в която е разтворена кафяна лъжичка куркума и малко черен пипер.

Черният пипер е наложителен, тъй като единствено посредством него куркумата дава на организма 200 % от потребните си субстанции и спомага за здраве и бързо намаляване, написа разкрития.ком.

Важно е да се знае, че тази примес се пие преди каквото и да било хранене, би трябвало да е мигновено откакто сме се събудили и станали от леглото, даже преди кафето, разказвала Хилда Казасян на своите познати.

Като гледаме какъв брой добре, отслабнала и подмладена наподобява, няма по какъв начин да не се изкушим и да не опитаме вълшебното й средство. Още повече като знаем какъв брой изгоди за организма ни се крият в куркумата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР