Кралица Елизабет II нанесе голям удар на принц Хари, съпругата

...
Кралица Елизабет II нанесе голям удар на принц Хари, съпругата
Коментари Харесай

Кралица Елизабет II нанесе голям удар на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл

Кралица Елизабет II нанесе огромен удар на принц Хари, брачната половинка му Меган Маркъл и сина си принц Андрю като им забрани да се появяват на балкона на Бъкингамския замък по време на честванията на нейния платинен празник идващия месец.

Британският монарх реши на знаковата гала да участват единствено кралски особи, които извършват публични отговорности. Решението е взето „ след деликатно обсъждане ", оповестиха от Бъкингамския замък, представени от „ Дейли Мейл ".

„ Кралицата реши, че на тазгодишната гала по прекосяването на знамената наличието на балкона на 2 юни ще бъде лимитирано до Нейно Величество и тези членове на кралското семейство, които с момента имат публични обществени отговорности от името на кралицата ", сподели представител на двореца.

Символичната възбрана ще бъде възприета като отменяне на Меган и Хари, които изоставиха монархията в името на новия си живот и отидоха в Щатите преди две години, и на принц Андрю, който е в недружелюбност в кралското семейство поради делото за полово посягане. Той е упрекнат, че е дал 12 млн.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР