Кралица Елизабет II беше приятно изненадана от принц Хари, Меган

...
Кралица Елизабет II беше приятно изненадана от принц Хари, Меган
Коментари Харесай

Меган, Хари и Арчи с изненада за кралица Елизабет II - slava.bg

Кралица Елизабет II беше прелестно сюрпризирана от принц Хари, Меган Маркъл и сина им Арчи. Херцозите на Съсекс, които сега са в Лос Анджелис, са поздравили кралицата по случай 94-ия ѝ рожден ден. Според кралски представители, фамилията се е чуло с монарха посредством видео диалог.

Обаждането идва месец откакто Хари и Меган взеха решение да приключат с всичките си кралски отговорности и да се реалокират в Америка. Тогава те за последно се видяха с кралица Елизабет II, принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Тази година празненства по случай специфичния ден на Нейно Величество няма да има поради пандемията от ковид. Въпреки това, кралското семейство не не помни да поздрави най-дълго управлявалия монарх в английската история. „ Пожелаваме на Нейно Величество доста благополучен 94-ти рожден ден! “, пишат принц Уилям и Кейт.

Официалният профил на принц Чарлз в обществените мрежи, Clarence House, също поздрави кралицата. „ Съпруга, майка, баба и прабаба. Честит рожден ден, Ваше Величество! “. В обществената мрежа Инстаграм, формалният профил на Елизабет отпразнува рождения ѝ ден с малко видео.

Актрисата Катрин Зита-Джоунс и футболистът Дейвид Бекъм също поздравиха кралица Елизабет II по случай рождения ѝ ден.

Източник: Монитор
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР