Крал Чарлз Трети и другите три деца на покойната кралица

...
Крал Чарлз Трети и другите три деца на покойната кралица
Коментари Харесай

Крал Чарлз Трети и останалите деца на кралицата се поклониха пред ковчега ѝ

Крал Чарлз Трети и другите три деца на починалата кралица Елизабет Втора се поклониха пред нейния ковчег, съобщи Франс прес.

Облечени с военни униформи, четирите деца на монарха - Чарлз, Ан, Андрю и Едуард, сведоха глава за петнадесет минути пред ковчега, подложен в Уестминстър хол - най-старата зала в английския парламент. Бдението на кралското семейство се състоя, без да стопира опашката от опечалени, пристигнали да се сбогуват с кралица Елизабет Втора. Днес, когато тя стана прекомерно дълга, нареждането на нея беше краткотрайно прекратено, само че малко по-късно още веднъж възобновено.

" Достъпът до опашката бе възобновен. Имайте поради, че чакането е над 24 часа, а през нощта температурите ще бъдат ниски ", предизвести още държавното управление и добави, че е допустимо ново прекратяване. Легендата на английския футбол Дейвид Бекъм беше видян през днешния ден на опашката и се допуска, че е бил там към този момент повече от 10 часа.

Погребението на кралица Елизабет Втора ще бъде в понеделник. За него от чужбина се чака да дойдат над 500 души от двеста страни, заяви английското външно министерство. Сред тях са близо 100 държавни глави и държавни ръководители, както и над двадесет кралски особи.

Източник: БТА
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР