Краката ни често се изморяват от прекалено много движение и

...
Краката ни често се изморяват от прекалено много движение и
Коментари Харесай

Без повече болки в краката с едно единствено упражнение

Краката ни постоянно се изморяват от прекомерно доста придвижване и това нормално се отразява на нашите вени и капиляри. За благополучие има едно остаряло, само че доста елементарно и потребно упражнение, разказано още в античните йога практики.

Ако го вършим постоянно и редовно (около четири пъти на ден), облекчаваме отстраняването на млечната киселина от мускулите и възстановяваме процеса на кръвообращение. А по този метод ще изчезнат и недоволствата ни за болки в краката, пишат от Hola.

Как се извършва упражнението

Заставаме в изправен стоеж и повдигаме петите си от пода на към три до пет сантиметра. След това доста внезапно отпускаме стъпалата си, само че с такава мощ, че петите ни да се ударят в пода.
 Снимка 435736

По този метод подтикваме раздвижването на кръвта, както и застоялата лимфа, което тонизира краката ни и работи безотказно при разширени вени. Ако желаеме да създадем няколко повторения, те не трябва да са по-често от едно в секунда. Важно е да не бързаме и да не се опитваме да повдигнем петите си по-високо от целесъобразните сантиметри.

Що се отнася до броя повторения, най-добре е повдиганията да не са повече от 40-50 на серия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР