Кражба за стойност над 37 000 лева е разкрита на

...
Кражба за стойност над 37 000 лева е разкрита на
Коментари Харесай

Спецоперация в Русе: Разкрита е кражба за близо 40 000 лева от склад в Николово

Кражба за стойност над 37 000 лв. е разкрита на територията на ОДВМВР - Русе в границите на провеждаща се спецоперация.

Резултати досега от провеждаща се спецоперация: арестувани 5 лица; формирани 3 досъдебни производства; разкрити 4 незаконни деяния; конфискувани разнообразни типове наркотични субстанции.

Двама русенци, на 34 и 28 години, са арестувани за кражба на стойност на над 37 хиляди лв. от склад на компания в с. Николово.

На 18 март към 14:00 часа във Второ районно управление (на МВР) бил получен сигнал за осъщественото закононарушение. Незабавно почнали дейности по изясняване на сигнала, при които било изяснено, че кражбата на разнообразни типове хидроизолационни материали е осъществена за интервала от 16 до 18 март т.г.

В резултат на навреме подхванатото търсене и по „ горещи следи “ на територията на гр. Сливо поле и на Русе, са открити и арестувани двамата причинители. Към момента дейностите по следствието не престават, като следва да се изземат движимостите, обект на похищението, както и осъществяването на следващи процесуално-следствени дейности.

В хода на профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на стандартната престъпност, която се организира на територията на ОДМВР-Русе, криминалистите засекли 39-годишен локален гражданин, пренасял опиати. При обиск от него били конфискувани хероин и метамфетамин, последвало претършуване и в жилището му. Задържан е в полицейския арест за период до 24 часа, а по случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 354а, ал.1 от Наказателен кодекс.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР