Kражба на сумата от 10000 евро е извършена днес, като

...
Kражба на сумата от 10000 евро е извършена днес, като
Коментари Харесай

Мъж и дете обраха шофьора, качил ги на автостоп към Котел

Kражба на сумата от 10000 евро е осъществена през днешния ден, като за малко време причинителите са арестувани, оповестиха от полицията в Сливен.
52 - годишен мъж от Котел е декларирал в Районното ръководство, чесутринта, на пътя от Ябланово за Котел, е качил в персоналния си автомобиламъж и дете, които пътували на автостоп. Той ги е откарал до Котел и ги оставил на основния път в края на глада. Малко по-късно открил, че от автомобила липсва сумата от 10000 евро и подава сигнал.
По предписание на гл.инспектор Пламен Димитров, шеф на РУ-Котел, са подхванати незабавни издирвателни дейности по горещи следи. Организирани са заградителнимероприятия в общинатаи прилежащи районни ръководства.
В резултат на бързите и навремени дейности чиновници на сектор „ Градец ” откриват търсените лица при инспекция на микробус на разклона за село Медвен.

Мъжът и детето са откарани в РУ-Котел и арестувани за 24 часа. В тях е открита откраднатата сума в цялостен размер. Тя е конфискувана и приобщена към формираното досъдебно произвеждане.

Извършителят е на 45 години от Карнобат, престъпно проявен. Детето е негов наследник на 11 години.
Работата по случая продължава.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР