Кръгът от проверявани лица във връзка с убийството на 44-годишния

...
Кръгът от проверявани лица във връзка с убийството на 44-годишния
Коментари Харесай

Комисар Живко Коцев: И други хора за замесени в убийството на Пейо Пеев! 


Кръгът от проверявани лица по отношение на убийството на 44-годишния Пейо Пеев в столичния квартал „ Драгалевци “ се уголемява. Това разгласи основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Живко Коцев пред публицисти в Плевен.

Има още обвинени за убийството, потвърдиха за bTV източници от следствието. За закононарушението са упрекнати брачната половинка му – Габриела Славова-Пеева, както и нейната майка – Красимира Трифонова.

„ Убийството в „ Драгалевци “ е извънредно тежко закононарушение. Има съмнения, че са забъркани и други лица, като е формирано досъдебно произвеждане за персонално укривателство “, сподели пред публичната телевизия основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Живко Коцев.

По думите му е конфискуван видеозапис от към три минути, който е объркващ. Коцев изясни, че следствието е в начален стадий и стартира по сигнал на бащата на жертвата, защото е изгубил връзка с него.

„ Има следи за палеж, опит за изтриване на натрупа, за заличаване на автомобила. На Габриела – брачната половинка на жертвата, е натрапен домакински арест за момента, с цел да си гледа децата. Вече има заповед на шефа на Дирекция „ Социално подкрепяне “, въз основата на отчет на отдел „ Закрила на детето “ по отношение на децата са наложени незабавни ограничения за отбрана и те са дадени за краткотрайно развъждане на родителите на убития мъж “, изясни основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи добави, че е формирано досъдебно произвеждане за персонално укривателство под надзора на Районна прокуратура – София. Той сподели още, че мярката на брачната половинка на убития, която е под домакински арест, ще бъде протестирана от наблюдаващия прокурор.

Припомняме, че в неделя беше открит опърлен автомобил, в който беше намерено тяло на мъж. За закононарушението са упрекнати брачната половинка на убития и нейната майка. Обвинението против тях е за това, че съзнателно са умъртвили 44-годишния мъж, който е седял на шофьорското място.

В ефира на Нова телевизия престъпният психолог Светлана Димитрова разяснява държанието на майката на Габриела, Красимира Трифонова : „ Говорим за личностно разстройство. Профилът на майката е психопатичен, с дефектите на характера, с тази социопатия, която се развива с години в хода на нейното образуване като персона.

Имаме обезличаване на персоната на бащата доста преди да се случи убийството. Може да приказваме за разнообразни аднормни потребности на личността на майката.

Такива хора не изпитват страдание. В тези случаи имаме нарушена функционалност на един център в хипоталамуса в мозъка, обвързван с емпатията ”, разясни тя.

Димитрова изясни кои са белезите на сходно разстройство.

„ Това е човек, който ще се опита да ви обезправи. Той няма да ви одобри като еднакъв, ще ви притегли, ще бъде атрактивен, деликатен за това по какъв начин ще реагирате и в последна сметка – манипулативен ”, сподели още психологът.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР