Кръг преди края на сезона в efbet Лига четири отбора

...
Кръг преди края на сезона в efbet Лига четири отбора
Коментари Харесай

Локо може да се спаси след тройна въртележка

Кръг преди края на сезона в efbet Лига четири тима са преплетени в животоспасяваща борба, като два всред ЦСКА 1948, Арда (Кърджали), Пирин (Благоевград) и Локомотов (София) би трябвало да останат в карето, определящо тимовете за непосредствено изпадане и бараж.

На процедура два от отборите са с ясна орис - ФК ЦСКА 1948 е с крайник и половина в горната четворка, до момента в който по същия метод стоят нещата с Локо (Сф) и долното каре. Там последният тим изпада непосредствено, а предпоследният играе бараж с четвъртия във Втора лига, написа " Мач Телеграф ".

В последния кръг два от забърканите тимове играят един против различен - Арда и ЦСКА 1948. Пирин гостува на Царско село, а най-тежко е ситуацията на Локомотив - пътува до Пловдив за мач с Ботев.
 Локомотив (София) до последно трепери за нападател
Локомотив (София) до последно трепери за нападател

" Железничарите " се надяват Виржил Пинсон да е на линия за дуела с Ботев (пд)

При избрани резултати може да се стигне до доста забавна обстановка - три тима да бъдат с по 28 точки. Това ще стане, в случай че " червено-черните " победят " канарчетата ", Пирин направи еднакъв с " царете ", а Арда загуби като хазаин. Тогава " железничарите " остават в горната четворка, а другите два отиват долу.

При какви условия ЦСКА 1948 може да се срине в карето на водещите борба за оцеляване? Това ще стане, в случай че " алените " изгубят в Кърджали, а Пирин удари Царско село. Направи ли еднакъв като хазаин, Арда ще сложи под подозрение мястото си в групата сред 7-о и 10-о място, тъй като " орлетата " е прекомерно евентуално да победят в София.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР