Крадецът е бил задържан за 24 часа и след това

...
Крадецът е бил задържан за 24 часа и след това
Коментари Харесай

Марковски: Младежът, опитал да обере магазин, е пуснат - законът е калпав

Крадецът е бил арестуван за 24 часа и по-късно освободен.

Младежът, опитал да обере магазин е на независимост, тъй като законът е долнокачествен. Това съобщи юрист Марин Марковски пред Нова телевизия.

На 28 септември продавачка обезвреди нападател с револвер. Опит за въоръжен обир във Варна беше осуетен от дамата зад щанда в магазина и двама клиенти. Екшънът беше сниман от охранителните камери.

Крадецът е бил арестуван за 24 часа и по-късно освободен. Според прокуратурата оръжието на крадеца не е било огнестрелно, а газово. 18-годишният юноша от Лясковец е с чисто правосъдно минало. Именно по тази причина той е бил пуснат на независимост.

Според Марковски младежът е трябвало да прекара най-малко 72 часа в ареста.

" Хората би трябвало да знаят, че в никакъв случай не би трябвало да се вършат на герои, тъй като ориентираното против тях оръжие може да ги убие. Комбинацията от дизайнерски опиати с алкохол водят до смут в главата и вършат индивида бойна машина ", подчертава юристът.

" От друга страна, не може да бъде сплескан един младеж. Ако той бъде ударен тежко, в случай че отиде в пандиза, той ще стане неприятен. Присъдата е, с цел да превъзпита, а не с цел да отмъсти за злото ", уточни още Марковски. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР