КПКОНПИ внесе в Софийски градски съд искова молба срещу Георги

...
КПКОНПИ внесе в Софийски градски съд искова молба срещу Георги
Коментари Харесай

Иск за над 19 млн. лв. срещу съдружник на Васил Божков внесе КПКОНПИ в съда

КПКОНПИ внесе в Софийски градски съд искова молба против Георги Попов на обща стойност от 19 147 186,25 лева Той е упрекнат от прокуратурата за присъединяване в проведена незаконна група с началник Васил Божков. Претендират се и 17 недвижими парцела, както и три моторни транспортни средства.

Припомняме, че предходната година през май съдружникът на предприемача Васил Божков Георги Попов се върна от Дубай в България, откакто локалните управляващи удовлетвориха настояването на българската прокуратура за изгонването му. Дни по-късно Попов бе разпитан от прокуратурата, като даде обещание тогава да й оказва цялостно подпомагане.
Съдружникът на Васил Божков - Георги Попов, е дал показания
Близкият до обвинения хазартен предприемач Васил Божков и негов съучастник - Георги Попов, който беше екстрадиран у нас в петък, е дал по...
Прочети повече
Друга искова молба е против Николай Бардар на обща стойност 5 679 012,27 лева, като в нея е включена цената на 7 недвижими парцела и 2 моторни транспортни средства. Той е упрекнат от прокуратурата за длъжностно заграбване в изключително огромни размери. В Окръжен съд – Пловдив се внасят 3 искови молби, а в Окръжен съд – Сливен – една.

Още от КРИМИ:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР