Който може да се спасява, бягайте от тая продажна и

...
Който може да се спасява, бягайте от тая продажна и
Коментари Харесай

Разликата е шокираща! Потребители сравниха цените на майонеза в английски и наш Лидл

" Който може да се избавя, бягайте от тая продажна и крадлива държавица "

" Обичайното. Говорят за картел на горива, само че картела е в питателните артикули. Тук няма конкуренция. "

Това са мненията в социалните мрежи по отношение на фотография качена на която ясно се вижда голямата разлика в цената на един и същи артикул. От едната страна е снимана бутилка майонеза в британски " Лидл " на цена £1 = 2.27лв., а на втората фотография се вижда че цената в нашите магазини от същата верига излиза 6.49 лева за същия артикул. 

Това не е първото съпоставяне на цените, направено в пространството на социалните мрежи от разочарованите ни сънародници по отношение на в пъти по-скъпите цени на едни и същи артикули в България и страни като Англия и Германия. 

Също по този начин има и мнения, които някои консуматори са създали под обявата, сравнявайки плюсовете на България спрямо тези в Обединеното кралство, да вземем за пример.

" Ако животът е единствено майонеза, да, мога да дам 100 образеца в противоположна посока, ето един: Нали всички коментирате тук, затова ви би трябвало интернет - в БГ заплащам 10 лева на месец, в Англия за по-лош интернет от този в БГ е £40 на месец ", разяснява консуматор. 

" Наем в Лондон - £1300 за двустайно жилище, наем в София 600лв. Застраховка в Англия £1,000, застраховка в България 250 лева Чушки от пазара 1 лева, чушки в " Теско " 1.60-70 за 3 чушлета. Айде стига, че с тези съпоставения станахте за смях. " разяснява от своя страна потребителка на Facebook.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР