Който каже, че не е гледал поне един епизод на

...
Който каже, че не е гледал поне един епизод на
Коментари Харесай

Том и Джери се завръщат

Който каже, че не е гледал най-малко един епизод на " Том и Джери " или е огромен измамник, или има една голяма празнота, която би трябвало да запълни, тъй като това детско е просто велико.

Малко сме превъзбудени, само че това се дължи на обстоятелството, че преди време Warner Bros. най-сетне се взеха решение да създадат филм за хитрата мишка и сладурския котарак.

Трябваше да забележим кино лентата още този декември, само че поради ковид премиерната му дата беше преместена за март 2021 година Да, знаем, че има извънредно доста време, само че хубавото е, че към този момент можем да забележим първи постер на кино лентата.

#TomAndJerry live action movie logo pic.twitter.com/8ZIM5tFE1j
— July 18, 2020
Видяното ни удостоверява информациите, че Том и Джери ще бъдат анимирани. Нещо, което не се отнася за останалата част от героите. Според ComicBook, в новия филм ще забележим по какъв начин Джери се мести да живее в хотел, с цел да се отърве от Том.

Това обаче не се нрави на Кайла (Клоуи Грейс Мориц) и Терънс (Майкъл Пеня), които са чиновници на хотела и желаят да оказват помощ на Том един път вечно да се отърве от досадния мишок.
 Space Jam: A New Legacy, Леброн Джеймс и формалното заглавие на кино лентата
Какво разкри Леброн Джеймс за новите " Космически забивки "

Вече нямаме самообладание

Определено нямаме самообладание, само че с изключение на многото време, има и доста незнайни. Не знаем дали Спайк - вярното куче надзирател, ще бъде част от кино лентата и дали ще бъде анимиран (също като Том и Джери). Не знаем и дали Том и Джери ще приказват, както беше във кино лентата Tom and Jerry: The Movie (1992 г.), или не - както в късите анимации.

Много въпроси, на които се надяваме, че в идните месеци ще получим отговор.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР