Който е гледал предавания с участието на Деси Стоянова, със

...
Който е гледал предавания с участието на Деси Стоянова, със
Коментари Харесай

Деси Стоянова към Валери Стефанова: Защо ти е да се занимаваш с конкурси?

Който е гледал излъчвания с присъединяване на Деси Стоянова, сигурно е усетил, че журналистката и водеща на bTV не обича прекомерната суетност, подвластните от мъжете си дами, а също и мъжете, които слагат дамите си в принизена позиция. Като умерена, само че пък уверена феминистка, не беше по никакъв начин изненадващо, че Стоянова стартира меко казано със състрадание диалога с Валери Стефанова, носителка на купата Мисис България Вселена и първа подгласничка на определената в Южна Корея нова Мисис Вселана.

Деси едвам съумя да скрие своята злост и скука, когато разгласи, че гостенката ѝ е сбъднала детските си фантазии – да завоюва конкурс за хубост и да стане правист. Стоянова трябваше да е удовлетворена, че в " Преди обед “ ѝ партнира Сашо Кадиев, за който пък не е никакъв проблем да поддържа диалога с сходен вид всемирски персони.

Валери Стефанова обаче се оказа многопластова персона и около мрънкането, че дисциплината на състезанието в Южна Корея е била доста строга, а храната не ставала за ястие, заприказва и за сериозното си занятие на правист.

Хубавицата от Хасково е омъжена в Англия за водач на " Ферари “, само че работи и като длъжностен бранител в лондонската полиция. Тя описа, че може би половината ѝ работа е обвързвана с недоволства за домашно принуждение. Това разсъни интереса на Деси Стоянова, която постоянно е била дейна по тази тематика.

Само даже при закана за принуждение против жена си, мъжът във Англия се арестува и му се дава условна присъда, описа Стефанова. " Разликата е, че там има правораздаване, а в България няма. Аз и тук съм пособия да се подаде тъжба за домашно принуждение – глас в пустиня “, описа Мисис България за 2020 година.

" Ти си правист, за какво ти е да се занимаваш с състезания за хубост? “, този въпрос безусловно заби Деси Стоянова на събеседничката си.

Валери Стефанова усети обвинителните нотки във въпроса и побърза да оправдае, че не се занимава с това професионално, а просто два пъти е решила да взе участие, като втория път, на Мисис Вселена в Южна Корея, се е изкушила от опцията да показа България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР