Койна Русева, която скоро ще гледаме във втория сезон на

...
Койна Русева, която скоро ще гледаме във втория сезон на
Коментари Харесай

Койна Русева излиза на сцената в деня, в който умира баща й

Койна Русева, която скоро ще гледаме във втория сезон на " Пътят на достойнството " в ролята на бизнес дамата Красимира Зарева, изживява същински смут когато преди 10 години умира татко й Руси Русев, разбра HotArena .

Той е прочут треньор по плуване у една от най-значимите спортни фигури в Стара Загора. В деня, когато той си отива ненадейно от аневризъм, Койна има премиера в Младежкия спектакъл. И до през днешния ден тя не знае по какъв начин съумява да се концентрира, да излезе на сцената и да не се разплаче. Дни откакто го погребва, би трябвало да мине по аления килим усмихната за премиерата на кино лентата с нейно присъединяване Love.net. Въпреки, че са минали 10 години. актрисата и до през днешния ден не може да преодолее загубата му. 

" Болката и тъгата са част от мен и ще останат постоянно ", споделя тя. Именно баща й я възпламенява по спорта, само че тя не потегля по неговия път, а на 18 взема решение, че ще става актриса. Не влиза във ВИТИЗ от първия път, тъй като на изпита я къса Стефан Данаилов. Години по-късно той съжалява за решението си и се чуди по какъв начин я е изтървал. На идната година Койна се явява още по-амбицирана на изпитите и попада при огромния Крикор Азарян. Той и Тодор Колев я учат по какъв начин да се преобразява във всяка роля, а с времето тя стартира да се харесва. 

Актрисата е майка на три пораснали деца. Най-голямата - Калина, която е на 24, приключи един от най-престижните университети в Лондон " Куин Мери ", а преди този момент учи в Американския лицей. Средното й дете - Константин, е на 20, и се увлича от специалността на майка си. Най-малкият - Калоян, е ученик на немско учебно заведение, написа Галерия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР