, която е най-дългата връзка на Кубрат Пулев, ще пропусне

...
, която е най-дългата връзка на Кубрат Пулев, ще пропусне
Коментари Харесай

Андреа пропуска мача на Кубрат заради ремонт на дупето и бюста

, която е най-дългата връзка на Кубрат Пулев, ще пропусне неговото завръщане на кръга след загубата от Антъни Джошуа преди съвсем година. Tази нощ боксьорът се изправя против ММА боеца Франк Мир в един напълно нов военен спорт, съчетаващ правила на бокса и смесените бойни изкуства. Андреа, която към този момент не е с Кубрат, само че съгласно слуховете поддържа положителни връзки с него, пропуща събитието поради разкрасителни процедури.
Певицата сега е в Турция, където усъвършенства самочувствието си с корекции. Тя е коригирала дупето си, трансформирайки го в вид " бразилско ", за каквото от дълго време мечтаела. Блондинката си е сложила импланти в задните елементи, с цел да има охолно и доста секси дупе. Тя е платила 5000 евро, с цел да ѝ бъдат поставени глутеални импланти, и ще се възвръща към 3-4 дни след интервенцията, написа " България Днес ".
Турският доктор, който е оперирал певицата, ѝ е бил предложен от друга българка с ремонтирани задни елементи - Моника Валериева. Андреа е в южната ни съседка от няколко дни, като бразилското дупе не е единствената процедура, на която се е подложила там. Тя е поискала нова промяна на бюста си, който оправя неотдавна, само че не била удовлетворена от резултата.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР