Коя нация произвежда най-добрите марки автомобили? Този спор разделя от

...
Коя нация произвежда най-добрите марки автомобили? Този спор разделя от
Коментари Харесай

Коя нация има най-добрите коли? Ще се учудите...

Коя нация създава най-хубавите марки коли? Този спор разделя отдавна автолюбителите, без значение от това, че към този момент огромна част от колите се създават под ръководството на няколко огромни корпорации.

Новите технологии обаче разрешават на този въпрос да се отговори още по-обективно въз основата на оценките, които са дали притежателите на съответни модели. А логаритъм дава оценка на всяка марка и образува класацията " Expert Rating Index ".

Важно е да се посочи, че марките са групирани не въз основа на притежателите си, а по географски генезис.

Например Skoda, както и Bentley – през днешния ден се намират в групата на VW, а Jaguar Land Rover има индийски притежатели, Mini е под шапката на BMW, а МG Motor е благосъстоятелност на китайски вложители.

Изследователите не включват данните за локациите на другите заводи, където се създават колите.

Учудващо или не, съгласно класацията преди всичко излиза Чехия със Skoda, която е и единствената марка с генезис от тази страна.

Анализът се организира въз основата на оценките, които споделят притежатели на разнообразни коли в платформата The Car Expert, която сплотява резултати от близо 30 уеб страницата.

В изследването са включени 340 модела коли, които се продават във Англия и единствено марки с най-малко 10 ревюта са включени в оценката. Като суперавтомобили като Bugatti, Koenigsegg, Morgan and Caterham не вземат участие.

Така Чехия излиза преди всичко в оценките на потребителите с общо резултат от 76%. На второ място се подрежда Швеция с 74% утвърждение.

На трета позиция се подреждат марките от Германия. Независимо от високия рейтинг на компании като Porsche, BMW, и Audi резултатът на страната слиза надолу поради неприятните резултати на марки като Smart. На 4-та позиция се подрежда Испания, показана от Seat.

Англия се подрежда на 5 място в класацията, без значение че в страната се създават едни от примерите в автомобилизма като and Rolls-Royce Phantom или McLaren 765 LT.

На дъното на класацията се подреждат марките от Франция с оценени от логаритъма с 65.9% задоволство на притежателите си.

Повече за подредбата на марките може да видите в таблиците:



Най-добрите и най-лошите коли съгласно класацията



Рейтингът съгласно страната на генезис



Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР