Коя е най-добрата черта в личността ти? В какво си

...
Коя е най-добрата черта в личността ти? В какво си
Коментари Харесай

Най-добрите черти на всяка ЗОДИЯ

Коя е най-хубавата линия в личността ти? В какво си най-сигурен? Това е нещо физическо, като външния тип или линия на характера, наподобяваща дарба елементарно да откриваш излаз за всяка обстановка?
Ако, постоянно си задавате тези въпроси и знаете кой коя зодия е, то евентуално ще получите разнообразни отговори. Ето и кои са положителните черти на тези зодии :
1. Овен
Може да наподобява малко необичайно, само че Овенът е най-уверен в себе си. Той знае, че в случай че желае нещо от живота, ще го получи, тъй като има голяма проникваща мощ. Не става дума единствено за фукане на стойност и значение за другите. Той просто държи високо главата си, даже когато хората се пробват да подкопаят престижа му или да се съмняват в уменията му.
2. Телец
Телецът е добър другар (всъщност отличен) и е безусловно сигурен в това. Той знае цената на висококачествените човешки връзки и се пробва да бъде оптимално виновен и благонадежден. Ако имате потребност от човек, който ще покрива гърба ви и ще ви поддържа във всичко, тогава е по-добре да намерите Телец за другар и да не предавате такова другарче.
3. Близнаци
Близнаците са най-уверени в способността си да виждат добрина във всичко и във всички. Разбира се, този знак, може да бъде на моменти негативен, само че по всевъзможен метод се стреми да ги избегне. Положителното за него е метода му да оцелее в най-трудните моменти. Близнаците умеят да трансформират живота си към положително. Те са по-добри и по-щастливи.
4. Рак
Ракът по всевъзможен вероятен метод се пробва да покаже, че се грижи за себе си и за всички останали в живота си. Сигурен е, че може да направи живота на околните по-щастлив и по-светъл. Тази зодия, знае, че в случай че хората към него са щастливи, тогава неговата задача може да се смята за изпълнена. Искрено има вяра, че всичко, от което се нуждае е обич и грижи.
5. Лъв
Лъвът е необикновено предан. Той освен ще отиде до края на Земята за скъпите си хора, само че и няма, в никакъв случай да ги съобщи. Той е убеден в своята лоялност - и това го прави извънреден сътрудник и другар. Може би този представител на Зодиака е някак тесногръд, само че знае, че постоянно ще направи оптималното допустимо, за близкия си кръг.
6. Дева
Девата е оня вид човек, който постоянно проучва всичко. За някои това може да наподобява ненужно, само че за Девата е просто естествена част от нейната персона. Девата е най-уверена в своя разум и разсъдък и по тази причина се гордее със своята обмисленост и изчерпателен метод. Тях, тя счита за свое главно богатство, обещано й от природата.
7. Везни
Ако този знак би трябвало да успее, той нахално ще употребява чара си. Везните са най-уверени в способността си да очароват всеки човек: те употребяват тази техника както за реализиране на цели, по този начин и за среща с нови (а от време на време и доста полезни) хора. И просто обичат вниманието. Но всичко работи за тях!
8. Скорпион
Скорпионът доста обича себе си. Парадоксално е, че негативните мисли и ниската самокритика са присъщи на него. Той няма да стане по-малко обичащ себе си. С други думи е убеден в любовта си към себе си и това не се разисква. Скорпионът е собствен личен обожател. Той е в положение да реализира всичко и никой не може да го спре.
9. Стрелец
Стрелецът е убеден в способността си да бъде почтен и непосредствен, без да е методичен и недодялан. Понякога, несъмнено, надценява и въпреки всичко съумява да нарани възприятията на другите, само че в никакъв случай не признава това. Стрелецът има вяра, че неговата задача е да носи наслада на този свят и да проповядва положителното и истината.
10. Козирог
Козирогът постоянно е уверен в личния си триумф. Той непрестанно се напъва да реализира идващото равнище - в професионалната сфера, и в персоналното. И когато доближи задачата, незабавно стартира да размишлява за идната. Козирогът е убеден в мотивацията си, като съществена движеща мощ. Той знае, по какъв начин да премине, през живота с високо вдигната глава.
11. Водолей
Водолеят е човек-творец и модернист. С помощта на тези вродени качества реализира доста. Трикът му е нетрадиционното мислене. И в това е най-уверен. Водолеят знае, че в случай че затъне в рутина, няма да реализира нищо революционно и няма да може да промени света към по-добро.
12. Риби
Рибите са необикновено умни. Те по някаква причина считат, че извисяването в облаците е доста потребно и прогресивно за тях. Най-вече този знак е убеден в своята неприкритост и откровеност, което го прави страховит другар, сътрудник и сателит. Обаче Риби постоянно бягат от действителността в личните си мечти, където им е доста по-удобно, в сравнение с в нашия недопечен и недодялан свят
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР