Кой талисман за пари работи най-добре? Някои смятат, че няма

...
Кой талисман за пари работи най-добре? Някои смятат, че няма
Коментари Харесай

Талисман в портфейла: Ето какво правя и винаги имам пари!

Кой амулет за пари работи най-добре? Някои считат, че няма по-добър амулет от банкнота, сгъната в триъгълник, тъй като е известно, че парите притеглят пари. Други избират талисмани от естествени материали, да вземем за пример мента или канела.

Портфейлът или чантата ви постоянно би трябвало да са чисти. Не би трябвало да държите отпадъци там, да вземем за пример касова записка от магазин или автобусен билет.

Винаги би трябвало да имате пари в портфейла си, даже в случай че предпочитате да плащате с карта. Празният портфейл е неприятен знак.

Можете да поставите пръчици канела в портфейла си, с цел да привлечете пари. Канелата ще придаде приятна миризма и ще притегли триумф. Задължително вземете канела на значима среща, изключително когато става дума за финанси. Подправката ще се трансформира в амулет и денят ще премине добре.

Освен канела в портфейла си можете да поставите и бобови зърна. Езотериците имат вяра, че те почистват силата и притеглят пари.

Маята е различен чудноват амулет. Маята е потребна освен за печене. Поставете я в чантата или портфейла си, с цел да привлечете финансов разцвет.

Червеният плат или конец е прочут амулет. Можете да носите червен конец освен на ръката си. Поставете го в портфейла си, с цел да привлечете огромни пари. Червеният плат също ще бъде потребен. Можете да си купите червен портфейл, с цел да увеличите възможностите си да забогатеете.

Можете да поставите парите, които вашите родственици са ви дали в портфейла или чантата си. Не ги харчете, тъй като притеглят пари. Сгънете ги на триъгълник или ги поставете в затворено поделение на портфейла си, с цел да не ги похарчите инцидентно.

Вместо хартиени пари, можете да сложите скъпоценна монета. Може да е остаряла или колекционерска. Тя има мощна сила, която отваря паричните потоци. Носете 6, 8 или 9 китайски монети в чантата. Един ориенталски талисман постоянно ще бъде потребен.

Без значение какво има в портфейла ви, то може елементарно да спре паричния ви поток или да заплаши финансовото ви благоденствие. Достатъчно е да държите в портфейла си това, на което не му е мястото там. Не носете фотоси на обичани хора в портфейла си. Портфейлът е място за предпазване на пари.

Визитки, касови бележки и опаковки от бонбони са неразрешени. Те попречват силата на благополучието. Парите не обичат подобен портфейл или чанта. Не носете карти за понижение, банкови карти и документи в портфейла си. На първо място, това е неприятен знак. Второ, не е безвредно. Ако инцидентно загубите портфейла си, ще би трябвало да се сбогувате с всичките си скъпи карти. По-добре е да ги държите настрана.

Вече знаете какъв амулет за пари да поставите в портфейла си, с цел да привлечете обилие. Изберете един или няколко талисмана, с цел да накарате парите да потекат към вас.

Проверявайте чантата и портфейла си понякога, с цел да се отървете от непотребните неща.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР