Кой си тръгна от предаването снощи?Домакинята Велислава каза “сбогом на

...
Кой си тръгна от предаването снощи?Домакинята Велислава каза “сбогом на
Коментари Харесай

Вижте кой завинаги напусна Игри на волята: България

Кой си потегли от предаването нощес?

Домакинята Велислава сподели “сбогом " на приключението “Игри на волята: България ". В многокомпонентна борба на Арената тя се изправи против един от най-силните играчи от племето на Непобедимите - Георги. Той съумя да я в профил от надпреварата с огромна преднина, което му завоюва още 100 златни гроша.

“Напускам “Игри на волята " като горда жена и майка. Носех обръщение, че една майка и стопанка не е просто това, а е един мощен и борбен човек, който всеки ден се бори с компликации ", показа тя след своята загуба. Велислава съобщи скъпо обръщение на Георги от съотборничката си Фейгин, между които прехвърчат искри на Арената. Тя одобри това като свое последно предопределение, преди да напусне надпреварата вечно.  

Предишната вечер на племенния съвет Супергеорите предложиха Велислава, защото я смятат за състезател, който елементарно могат да заменят. Пред водещата Ралица като причина те откроиха още, че не е посочила задоволително качества в общите борби, в които постоянно заобикаля отговорност. Вторият номиниран с цели 5 гласа беше Касим, който отличиха като най-слабо звено, което тегли племето обратно.

Битката за избавление тества издръжливостта и волята на Велислава, Касим, Георги и Елица, които трябваше философски да устоят в неуместна позиция. Велислава се изпусна първа, последвана от Георги, а огромната изненада на играта беше Касим, който съумя да се избави от борбата за елиминация. Най-дълго удържа Елица, която с изключение на избавление, извоюва и спомагателна премия - четка и паста за зъби, които може да употребява на всяка една територия.  

В две от племената тематиката за измяната се оказа на дневен ред. При Супергероите Касим приключи другарство с най-близкия си човек Цветан поради номинацията му. В Резиденцията пък Мирослава призна пред своите съотборници, че е саботирала племето, тъй като е желала Алекса да се причисли към Непобедимите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР