Кой не обича масло? Това е онзи млечен продукт, заслужил

...
Кой не обича масло? Това е онзи млечен продукт, заслужил
Коментари Харесай

Ако вашето масло е ГРАНЯСАЛО, направете това и ще го спасите

Кой не обича масло? Това е оня млечен артикул, заслужил си мястото във всеки ледник. Понякога обаче го оставаме в най-затънтеното местенце, зад кутии с храна и забравяме за него. Обикновено скоро по-късно разбираме, че продуктът е смрадлив.
Първото нещо, което ни идва мислено да създадем, е да го изхвърлим в кофата с боклуци. Не, не го правете. Ние имаме решение за това по какъв начин да спасите гранясало масло, както и олио, и мехлем.
Сигурни сме, че препоръките ни ще ви оказват помощ да си спестите разочарованието от вас самите поради това, че сте разрешили на храната да се скапе.
 Качествено ли е маслото? Лесен трик, който ще ви помогне да разберете това Качествено ли е маслото? Лесен трик, който ще ви помогне да разберете това
Маслото е един от тези млечни артикули, които можете да откриете във всеки един ледник. То намира приложение най-много в кулинарията...
Ето и нашите препоръки, които ще оказват помощ да премахнете дъха на гранясало:
Гранясало олио
Когато олиото към този момент е гранясало и вие сте на път да го изхвърлите, то идва ред на този дребен трик, който ще го избави. Разлейте го в тигана и го сложете на муден огън. Не оставяйте обаче мазнината да задими, тъй като това ще усили нездравословния й резултат. Към наличието в съда прибавете коричка самун и малко сол. Внимавайте, тъй като може да се появят горещи и мазни пръски.

Ако сте създали грешката да отворите бутилката с олио, само че нямате никакви планове в скоро време да го ползвате, съветваме ви да поставите щипка захар в опаковката и да я приберете на мрачно място, надалеч от директна слънчева светлина. По този метод ще увеличите живота на мазнината.
 Кое е по-добре да хапвате - масло или маргарин? Кое е по-добре да хапвате - масло или маргарин?
Какво може да се откри по-често в хладилника ви - масло или маргарин? А знаете ли каква е разликата сред двете? Отговорът дава ASAP S...
Гранясала мехлем
Ако обичате да готвите с мехлем или самите вие си я приготвяте, то вероятно сте усещали оня аромат на гранясало. Съветваме ви да прибавите няколко капки лимонен сок към маста. Това ще я избави.

Гранясало масло
Не е чак толкоз мъчно да върнете живота в гранясалото масло. Единственото, което се изисква от вас да извършите, е да го сварите с прясно мляко. Това освен, че няма да промени усета му, само че и ще го направи по-трайно. Може да пробвате още да го сварите с овъглено парче самун или ябълка, а за какво не и всичко едновременно?!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР