Ковид пандемията, взела милиони жертви по света, накара хората да

...
Ковид пандемията, взела милиони жертви по света, накара хората да
Коментари Харесай

Ванга: Болест, по-страшна от рака, ке обезлюди Европа, кога котките у нас изчезнат

Ковид пандемията, взела милиони жертви по света, накара хората да се сетят за пророчествата на Ванга, свързани с заболяванията. Туристка от Русия, която персонално е познавала Рупската Касандра, разкри пред " ” по какъв начин Ванга е предрекла обезлюдяване на Европа. Това щяло да се случи след плъзването на мистериозна болест, която за малко време ще покоси милиони.

" Европа ке бъде обезлюдена, когато котките в България стартират да изчезват. Тогава болест, по- страшна от рака, ке се стеле като прахуляк, а небето ке гърми и трещи ", разкрила приживе поророчицата пред Мила Соболева.

" Навремето Ванга не един път е предупреждавала, че един ден ще пристигна друга болест по-страшна от рака и от СПИН-а, с цел да вразуми човечеството ", напомни Мила, която има съветски паспорт, само че родом е от София.

59-годишната жена описа, че преди доста години е ходила в Петрич да се допита, дали да замине при бъдещия си брачен партньор в Москва. Тогава феноменалната жена й споделила нещо, което не й давало мира до ден сегашен.

Посещението

" Бъдещият ми мъж ту идваше тук, ту аз ходех при него в Москва – не можехме да решим къде да живеем. Отидох при Ванга най-после, с цел да ме посъветва. Бях си взела и моята дребна котка, с която не се деля на никое място, тъй като ми е нещо като амулет. Ванга се зарадва на животинчето напълно по детски. Поиска да го подържи. Докато го милваше, ми предсказа, че на Русия и на Българи им предстоят тежки дни - " гладия ". " Там ке сте по-добре. Ако останете тука, отново ке бивате. Но каквото и да решите, бягайте в майка Русия, щом чуете, че котките са почнали да изчезват от София ", спомни си Мила за нишана, който великата прорицателка й дала. Тя доста се зачудила какво ще става, а Ванга единствено поклатила глава с думите: " Страшно, болест-отрова ке пристигна от горната страна, половин Европа ке затрие. България също ке пострада ", описа Мила Соболева, която очевидно се вълнуваше, макар че оттогава са минали доста години.

Туристката показа, че в този момент е обезпокоена поради войната в Украйна и още върлуващия коронавирус. Дали пък пророчеството на Вангелия не е касаело ковид, а тежките дни за България и Русия – войната в Украйна?

Пъзелът на бъдещето

Именитата прорицателка Вангелия Гущерова е спохождана от много апокалиптични видения през другите години. Понякога сред едно и друго ужасно предсказване има десетилетия разлика. Отатък Черно море обаче от ден на ден се налагало мнението, че всички оракулски видения евентуално визирали еднакъв миг в далечното бъдеще. Бъдеще, което към този момент наподобява към този момент е настояще.

" Много и незнайни заболявания ще се явят. Хората ще падат по улиците без забележима причина и без очевидно да са боледували. А това е към момента предотвратимо, тъй като е във вашите ръце ", предсказва пророчицата един път, намеквайки, че всеобщият мор ще си е човешко дело, т.е. изкуствено основани вируси.

Искрата от Балканите

Обезлюдяването на Европа се свързва и около едно предсказване, в което се загатва страната Сирия. От него излиза наяве, че Трета международна война ще избухне, само че искрата щяла да тръгне от Балканите. Всичко това ще се случи през 21 век и ще има пагубни последствия за Стария континент. В основата на всичко съгласно всевиждащата жена ще бъде Сирия. Предсказанието на Ванга разкрива по какъв начин напрежението ще ескалира, защото внезапно турският войник ще нахлуе през южната си граница и ще постави ръка на част от Сирия. В този миг ще се намесят всички страни, като Русия ще мине на страната на сирийското държавно управление, а Съединени американски щати на страната на Анкара.

Апокалипсис

През 1995 година петричката пророчица смразила кръвта на близките, казвайки в миг на транс следното:

" Апокалипсисът ще пристигна! Вие не, само че децата ви ще го преживеят! Хората сами си градят бъдещето. Те са тези, които посредством делата си могат да причинят Апокалипсиса или да го отсрочат. Виждам следната картина: черна и обгорена земя, а по нея пълзят хора, наподобяващи на тении ", предизвестява, малко преди да се спомине великата българка.

Когато попитали Ванга какво ни чака по-късно в бъдещето, тя споделила, че скоро ще настъпи мир на земята, който ще продължи цели 1 000 години. В същото време религиите ще се обединят, а хората ще схванат за съществуването на духовния свят.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР