Коцев е признал, че е общувал с подведените под наказателна

...
Коцев е признал, че е общувал с подведените под наказателна
Коментари Харесай

Живко Коцев влезе в болница

Коцев е признал, че е общувал с подведените под наказателна отговорност Марин и Стефан Димитрови

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев влезе в болница. Той имал здравословни проблеми от през вчерашния ден. 

Очакваше се през днешния ден Коцев да получи призовка за явяване в прокуратурата, където да му предявят обвинявания по следствието за корупция в митниците. Това ще стане, когато се стабилизира. 

Коцев е признал, че е общувал с подведените под наказателна отговорност Марин и Стефан Димитрови.

Според юриста на задържаната шефка на Митниците Петя Банкова Людмил Рангелов главсекът е изискал среща с изпълняващия функционалностите основен прокурор, " търсейки своето по-подходящо и умерено място под слънцето ". Според него цялото държание на Коцев наподобява на договорка с прокуратурата.

Вчера един от протоколите от разпит на неизвестен очевидец по случая с арестите в Агенция „ Митници “ беше публикуван в медиите. В разпита очевидец номер 3 споделя за познанството си с шефката на организацията Петя Банкова и със Стефан Димитров, упрекнати за проведена незаконна група.

От думите на очевидеца излиза наяве, че той е чиновник на Министерство на вътрешните работи, знае, че Стефан Димитров и татко му Марин се занимават с контрабанда, само че контактува с тях, с цел да има информация. Запознал се и със посочения за контрабандист Паскал.

Вече е ясно, че очевидец номер 3 е точно Живко Коцев. Признал, че даже си гостували и си разменяли дарове, показал обаче, че опитвал да вземе информация от тях, защото знаел, че се занимават с контрабанда.

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР