Костадин Костадинов във Фейсбук:Това, което виждате на снимката, е проекта

...
Костадин Костадинов във Фейсбук:Това, което виждате на снимката, е проекта
Коментари Харесай

Костадинов: Решението за референдума е нищожно. Референдум за запазване на лева ще има

Костадин Костадинов във Facebook:

Това, което виждате на фотографията, е плана за решение по отношение на провеждането на референдума за опазване на българския лев. С този план се ОТХВЪРЛЯ провеждането на референдум. Това проекторешение обаче беше ОТХВЪРЛЕНО от болшинството на тройната коалиция ППДБ, Движение за права и свободи и ГЕРБ. Иначе казано с отхвърлянето на решението за отменяне на референдума, референдум ще има:)

Тъй като ние видяхме какво се случва, на собствен ред безшумно и добродушно гласувахме " за ", след което за по-сигурно поискахме и прегласуване, което още един път удостовери решението:) С това точката свърши, след нея мина и идната, а най-после свърши и парламентарния надзор. Заседанието на Народното събрание беше закрито, а крайният период за изговаряне на Народното събрание по референдума изтича довечера в 24 ч.

От бързане да погазят закона и конституцията, огромните " йористи " на ППДБ даже не можаха да приготвят и решение като хората - в него невиждано липсваха претекстове, което единствено по себе си го прави незначително. Сега към този момент крайното решение е в ръцете на президента, който е задължен да се съобрази със закона и решението на Народно събрание и да насрочи референдум. Вярвам, че Радев, за разлика от ръководещите, ще съблюдава закона, както постоянно до момента го е правил.

Уважаеми сънародници, референдум за опазване на лв. ще има, и ние българите ще го спечелим!

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР