Костадин Костадинов отново направи мрачна прогноза за евентуалния бъдещ кабинет.

...
Костадин Костадинов отново направи мрачна прогноза за евентуалния бъдещ кабинет.
Коментари Харесай

Костя: Дори ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ да се съберат, ще срутят държавата

Костадин Костадинов още веднъж направи мрачна прогноза за възможния предстоящ кабинет. Дори ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ да се коалират, няма да има устойчиво държавно управление и ще срутят страната за следващ път, отсече шефът на " Възраждане ".

Поисканата оставка на основния прокурор Иван Гешев е за да се лишават козовете от ръцете на " Продължаваме промяната " - " Демократична България " да не могат да поддържат държавно управление с мандата на ГЕРБ - това разяснява водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов в коридорите на Народното събрание. 

" Този въпрос би трябвало да бъде ориентиран към тях, тъй като е явно, че всичко това се прави с една доста простичка цел - да се лишават козовете от ръцете на " Продължаваме промяната " и " доносническа България " за това да не могат да поддържат ГЕРБ ", сподели Костадинов. И попита какво ще вършат " Демократична България ", в случай че Гешев бъде освободен като основен прокурор, а паметникът на руската войска бъде отстранен от центъра на София.

Според него ПП-ДБ няма да поддържат ГЕРБ, тъй като знаят, че това ще докара до тяхното " политическо самоубийство ", тъй като за гласоподавателите им ГЕРБ е знак на мафията и превзетата страна, като по-застрашени от това са Политическа партия. А най-хубавото в обстановката е да се отиде на нови избори.

" Няма по какъв начин да има каквото и да е било съглашателство или колаборация сред ГЕРБ и " Продължаваме промяната " и " Доносническа България " в този им тип, състав и парламент. Дори и да се случи, то ще бъде под формата на очеизваден непознат американски напън, няма да докара до постоянен кабинет. ще има доста съществени конфликти вътре в държавното управление, ритване по кокалчетата, конфликти под масата. Рано или късно това ще излезе на бял свят. В един миг това ще докара и рефлектира до доста тежки стопански и финансови положения в страната, вследствие на което България ще се срути за следващ път ", предсказа Костадинов. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР