Пострадалата жена при катастрофата с автомобил на НСО, в който

...
Пострадалата жена при катастрофата с автомобил на НСО, в който
Коментари Харесай

Спътничката на загиналия при катастрофата с кола на НСО вече диша сама и е контактна

Пострадалата жена при злополуката с автомобил на НСО, в който стана ясно, че е пътувал и водача на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков, към този момент диша сама, контактна е, а положението ѝ е устойчиво. Тя към момента е в реанимация. Това оповестиха от варненската болница „ Св. Анна “.

По-рано през днешния ден стана ясно, че три дни след злополуката сред кола на НСО и 60-годишния водач, на мястото служащи и техника са правили ремонт.

От районното министерство не дадоха информация по кое време тъкмо е юридически ремонтът.

Участъкът, на който се случи трагичният случай, е част от по-голям ремонт, който е деклариран в Пътната организация още предишния месец и обгръща пътя от Варна до Добрич.

Днес в ранния следобяд на мястото на злополуката и на новоасфалтираната част още веднъж пристигнаха проверяващи за нов оглед, съобщи bTV.

Все още без отговор остава въпросът ремонтите работи пречат ли на следствието на тежката злополука, при която почина водачът на колата, сблъскала се с НСО.

Ремонтът е плануван през април и стартира на 13 май, споделят от Областната администрация на Варна.

Поглед отвисоко демонстрира, че в радиус от няколко километра има нов асфалт на две места - навръх кръстовището, където по първични данни преимуществото на автомобила, пренасящ Кирил Петков, е отнето и се стига до трагичния удар, както и няколко метра преди него. 

Припомняме, че служебният премиер Димитър Главчев разпореди незабавна проверка и изиска пояснение от министъра на районното развиване и благоустройството за какво секторът е преасфалтиран. Малко по-късно шефът на Областното пътно ръководство във Варна и началника на отдел „ Инвестиционно–ремонтни действия “ в ОПУ Варна бяха отстранени.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР