Костадин Костадинов гласува в 10:00 ч. в секция номер 300

...
Костадин Костадинов гласува в 10:00 ч. в секция номер 300
Коментари Харесай

Костадинов: Или ще променим кардинално своя път, или Бог да пази България

Костадин Костадинов гласоподава в 10:00 ч. в секция номер 300 в ОУ “Стоян Михайловски ” гр. Варна през днешния ден. Той уточни, че няма никакво значение какво ще кажат социолозите, а единственият значим глас, е този на българския народ

“При всички положения резултатите ще бъдат много по-различни от тези, които ни обясняваха, че ще бъдат през последния месец социолозите. Днес към този момент няма никакво значение какво споделят социолозите. От значение е единствено какво ще каже българският народ ”. Това съобщи водачът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов, откакто упражни правото си на глас, съобщи Нова Варна.

Той беше безапелационен, че след вота няма да влиза в обединения. „ Можем да влезем в коалиция единствено с хората, с които се срещнах по пътя, идвайки да гласоподавам. Два са пътищата пред България. Или ще променим съществено своя път на развиване и ще имаме късмет за оцеляване. Или Бог да пази България, в случай че продължим по същия пък като през последните 30 години ”, уточни Костадинов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР