Кошмарните дни за Джизъса, който в момента се бори за

...
Кошмарните дни за Джизъса, който в момента се бори за
Коментари Харесай

Джизъса стигна дъното

Кошмарните дни за Джизъса, който сега се бори за оцеляването си в рисковия формат " Сървайвър ", занапред предстоят, а повода е следващия поврат в персоналния му живот и скоростния бракоразвод с последната му брачна половинка Полина, броени месеци след сватбата.

На процедура, откакто се раздели с брюнетката, ексфутболистът остава безприютен, защото няма записан на свое име апартамент, няма даже и автомобил.

Очаквано в мрежата заваляха серия от насмешки по негов адрес, най-много поради обстоятелството, че постоянно се е изживявал като паралия, за който лукса в всекидневието е нещо обикновено.

" Сигурно в този момент ще стане клошар като няма жена и дом ", гласи един от мненията в мрежата по негов адрес.

Припомняме, че преди да се ожени и разведе бързо бързо с Полина, Джизъса бе дружно със Златка Райкова, която му роди и дете. А преди да се хване с плеймейтката, тя беше сгодена за Георги Валентинов, с който бяха скарани, само че се сдобриха в " Сървайвър ". Към днешна дата пък, Златка е сгодена за нов мъж, от който чака дете.

Покрай развода на Благой Георгиев и Полина, който очевидно ще бъде финализиран след излизането му от " Сървайвър ", стана ясно и, че Джизъса очевидно доста е закъсал с парите. Неслучайно някои клюки редят, че точно заради тази причина е решил толкоз бързо да се ожени за Поли, която е милионерска дъщеря, написа " Уикенд ".
Какво тъкмо ще прави Джизъса, откакто излезе от " Сървайвър " и се разведе с следващата си жена, към този момент даже не се наемаме да гадаем. Ще изчакаме, ще забележим.

С парите, както излиза наяве, е доста зле, а даже и да не го признава, няма по какъв начин да бъдат забравени думите на Златка Райкова не доста от дълго време във времето, която призна, че е плащала даже издръжките на децата му.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР