Кошмарната загуба на Байерн (Мюнхен) с 1:5 от Айнтрахт (Франкфурт)

...
Кошмарната загуба на Байерн (Мюнхен) с 1:5 от Айнтрахт (Франкфурт)
Коментари Харесай

Говори се за уволнение на Ковач, играчите се строиха пред агитката

Кошмарната загуба на Байерн (Мюнхен) с 1:5 от Айнтрахт (Франкфурт) може да форсира раздялата на клуба с треньора Нико Ковач, оповестява Sport Bild. Според основния редактор на изданието управлението е изчаквало да мине дербито с Борусия (Дортмунд) на 9 ноември, с цел да разиска промяната на хърватина. Случилото се във Франкфурт този следобяд обаче може да промени проектите на Ули Хьонес и другите шефове.

В интерес на истината това е едвам втора загуба за Байерн от началото на сезона във всички шампионати, само че най-тежка за последните 10 години. Преди дни баварците за малко да отпаднат от Бохум за Купата на Германия, откакто до 83-ата минута губеха в резултата.

#SGEFCB pic.twitter.com/tgp18VnUiu
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) November 2, 2019
Иначе след провалянето против Айнтрахт всички футболисти отидоха да се извинят на своите последователи. Дейвид Алаба даже прескочи огражденията и поговори с част от ентусиастите, без да е имало нападателно държание или отправяне на закани.
David Alaba with the fans after the game. #SGEFCB pic.twitter.com/37HiGIW4xB
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) November 2, 2019 Бундеслига 10 кръг, събота 2 ноември  Айнтрахт Франкфурт 5:1краен резулат  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР