Кошмарът на Кубрат Пулев става още по-страшен. Щабът на румънския

...
Кошмарът на Кубрат Пулев става още по-страшен. Щабът на румънския
Коментари Харесай

Дину не иска преиграване, а служебна победа

Кошмарът на Кубрат Пулев става още по-страшен. Щабът на румънския боксьор Богдан Дину освен е подал тъжба против успеха на Кобрата, само че непосредствено е настоял за по-тежко наказване за българския си противник.

Както е известно, на 24 март Пулев победи Дину с нокаут. В началото на седмицата румънецът се жалва поради нечестни удари. Първоначално се считаше, че той ще желае преиграване на мача. Сега обаче излиза наяве, че неговият управител Грег Коен е изискал служебна загуба за Кобрата.

Коен упорства за задействането на член 4 CCR-368 от Официалните правила на Атлетическата комисия на щата Калифорния, съгласно който резултатът от даден мач може да бъде изменен служебно, в случай че за постигането му има употребявани нерегламентирани способи.

Искането на екипа на Богдан Дину ще се преглежда от Спортната атлетическа комисия на Калифорния на 14 май. Това е денят, в който Пулев би трябвало да се яви пред същата комисия на чуване поради спрения му спортен лиценз за американския щат след абсурда с целувката върху устните на Джени Суши.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР