Косата на принц Хари оредява доста по-бързо от тази на

...
Косата на принц Хари оредява доста по-бързо от тази на
Коментари Харесай

Принц Хари оплешивява

Косата на принц Хари оредява много по-бързо от тази на по-големия му брат Уилям. Най-вероятно брачният партньор на Меган ще оплешивее до 50-годишна възраст. Това твърди известният хирург Асим Шамалак.

Докторът, който работи в Манчестър и е присаждал коса на доста известни персони, е безапелационен, че голото теме на Хари няма да окаже отрицателно въздействие върху брака му. Според неговата процедура, мъжете, които се задомят и са щастливи, не поставят толкоз грижи за косата си, колкото плешивите и необвързани.

Миналата седмица почитатели на Хари и Меган разпространиха фотоси в обществените мрежи, на които се вижда, че косата на херцога на Съсекс към този момент оредява.

През последната една година принцът е изгубил доста по-голямо количество коса, спрямо предните, разяснява доктор Шамалак пред Daily Mail. Специалистът е безапелационен, че след 40 той няма да има кой знае какъв брой коса, в случай че в този момент не вземе ограничения.

Докторът не скрива и обстоятелството, че Уилям и Хари имат някаква генетична предразположеност от своя татко – принц Чарлз, който от дълго време има голо теме и зализва косата си на разнообразни страни, с цел да наподобява по-добре.

Източник: tialoto.bg

Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР