КОРЗ и Общинска полиция не допуснаха в ОбС гражданка, която

...
КОРЗ и Общинска полиция не допуснаха в ОбС гражданка, която
Коментари Харесай

Самодейка напсува Георги Пеев на майка в ОбС

КОРЗ и Общинска полиция не позволиха в Общински съвет гражданка, която нарушавала реда

Новоизлюпена председателка на новото читалище в хасковското село Тракиец си разреши да напсува на майка общинския консултант от " Коалиция за Хасково " Георги Пеев по време на днешното съвещание на Общински съвет.

Заседанието стартира със скандал с друга дама на входа на залата, а самодейката от Тракиец го трансформира в същински футболен мач от селските дивизии. Жената показала се като Стефка, стоеше тъкмо зад някогашният ни сътрудник публицист и си разреши да насочи ругатнята, незабавно откакто видя, че съветникът гласоподава срещу една от препоръчаните докладни.

Пеев незабавно скочи като жилнат и сподели, че няма да търпи такова непочтено държание и персонални обиди в залата. " Ако беше мъж, щяхме да се разправяме с други средства ", добави той. Читалищната шефка отхвърли да го е псувала, само че много от общинските съветници и жители, които бяха в залата, наоколо до двамата, потвърдиха думите на Пеев.

Председателят на Общинския съвет Таня Захариева разгласи 15 минутна отмора и помоли дамата да напусне залата, с цел да не се основава в допълнение напрежение. След почивката съвещанието продължи, само че отново прехвърчаха искри по оста ГЕРБ - съпротива, като този път Антон Иванов от групата на ръководещите насочи забележки за държанието на Пеев по време на съвещанията и за непрестанните му мнения от место, на което естествено последния не остана задължен и отвърна, че циркът в Общински съвет през последните три години го вършат ГЕРБ и тези, които ги поддържат в залата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР