Кортни Кардашиян обичайно я смятаме за модна икона. Само, че

...
Кортни Кардашиян обичайно я смятаме за модна икона. Само, че
Коментари Харесай

Бременната Кортни Кардашиян лъсна с огромен корем

Кортни Кардашиян всекидневно я считаме за фешън икона. Само, че бременната моделка при   последната си поява в общественото пространство  разочарова с избор на бански. Вече в напреднала бременност  Кортни съумя да цопне и в морето, като никак не се притесняваше от огромния си стомах. Непремерен обаче се оказа банският, който бе избрала, с цел да се наслаждения на морската вода.

Леопардовият принт непосредствено подреди инфлуенсърката на първа линия измежду нашите чалгаджийки, освен това от зората на попфолка в България. И в случай че горнището изглеждаше надалеч по-приемливо, то долната част на фамозния бански безусловно втрещи почитателите ѝ. “Бикините ” на процедура наподобяват гащета с подгънат на открито тегел – искрено старомодно и грозно попадение. Пищните форми на амбициозната фешън икона пък по никакъв начин не се връзват с въпросните гащи и наподобяват още по-безформени и подути.

Така нормалната звезда на положителния фешън усет сътвори цялостен гаф. Баба ѝ може и да се е плацикала с сходни гащи, само че в 21. век си е за позор да се появиш по този метод. Леопардите също от дълго време са в предишното и какво тъкмо е предиздвикало мис Кардашиян да се барне като баба си, остава тайнственост. Да се надяваме, че оставащите месеци до раждането няма да родят и друга необикновена фешън прищявка.

Тагове: new Кортни Кардашиян бременната Кортни Кортни по бански гаф
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР