Коронавирусът е изкуствено създаден, година по-късно не сме мръднали в

...
Коронавирусът е изкуствено създаден, година по-късно не сме мръднали в
Коментари Харесай

Доайен в кардиологията: Вирусът е лабораторен продукт, няма смисъл от ваксина

Коронавирусът е изкуствено основан, година по-късно не сме мръднали в лекуването му. А от ваксина няма смисъл. Сензационните изказвания излязоха от устата на доайена в кардиологията у нас проф. Младен Григоров. 

83-годишният доктор добави в свое изявление пред национална медия, че единствената цел на ковид била да срине стопанските системи. „ 60 хиляди научни публикации за последните месеци – това приказва за цялостна беззащитност ”, изрично съобщи проф. Григоров. Той изясни, че хората, които оздравяват, остават с хронични дихателни болести.

“В медицината всичко е обвързвано, когато имаш съпътстващи заболявания по-големи са опциите за летален излаз, само че както виждате, младежи се разболяват и умират, получава се дихателна непълнота ”, добави той.

Според проф. Григоров от имунизацията изгода няма, тъй като имунитет против COVID-19 има единствено за 3 месеца.
“Бил съм боен доктор и сме учили за всеобщото поразяване по време на войни, това е една война с вируса ”, означи проф. Григоров. Действително съвсем цялата кариера на учения минава във ВМА. Негова е и концепцията някогашната държавна болница да стане „ Лозенец “, като персонално убеждава Тодор Живков през 1989 година клиниката се включва в структурата на новосъздадената Военномедицинска академия и се преименува в база „ Лозенец “, макар че проектът не просъществува дълго.

Носител е на огромната премия на Българския лекарски съюз за повсеместен принос в медицината. А за изключително значими заслуги в региона на науката е награден и с медал „ Св. св. Кирил и Методий “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР