Корнелия Нинова се срещна с работниците в два завода в

...
Корнелия Нинова се срещна с работниците в два завода в
Коментари Харесай

Корнелия Нинова се срещна с работниците в два завода в Ловеч и Горна Оряховица

Корнелия Нинова се срещна с служащите в два завода в Ловеч и Горна Оряховица. Председателят на Българска социалистическа партия, лидерът на листата в Ловеч Вяра Емилова и претендентите за депутати от листата се срещнаха с управлението и служащите във фабрика за произвеждане на мебели. Те разискаха провокациите пред българските производители, обществената стратегия за служащите и отбраната на техните права. " Удоволствие е да видиш такова подредено, осъвременено, работещо и печелившо българско дружество ”, съобщи Нинова.

" Поздравявам ви за виновната към служащите политика ", обърна се тя към притежателите, които обезпечават безвъзмездна храна, работно облекло, 20 заплати при пенсиониране на служащите и високи заплати.

В Горна Оряховица Нинова, лидерът на листата Явор Божанков и претендентите за депутати посетиха Захарни фабрики, срещнаха се с служащите и разискаха с управителния екип ограничения за поддръжка на българското родно произвеждане. Те благодариха за поддръжката на страната през зимата за цената на тока, само че показаха терзание от неналичието на квалифицирана работна ръка. На въпрос на Нинова: “Кажете от какво имате потребност да ви помогне страната? ”, те желаеха бъдещото държавно управление да опрости административните процедури и бюрокрацията. " Можете да разчитате на поддръжката ни. По време на нашето ръководство страната беше сътрудник, а не рекетьор на компаниите. Но ние пък разчитаме на вас да се подвигат заплатите на служащите, тъй като инфлацията яде приходите им. Ръководството на завода даде информация за възнагражденията на служащите, че междинната заплата е по-висока от междинната за страната. " В партньорство- страна, работодатели и служащи можем да подсигуряваме опазване и развиване на българското родно произвеждане ", заключи Нинова.

Това наличие е част от платената изборна графа на уеб страницата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР