„Корнелия Нинова изведе БСП от 14% на 24% доверие. Тя

...
„Корнелия Нинова изведе БСП от 14% на 24% доверие. Тя
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Лидерът на БСП ще бъде Корнелия Нинова или Кирил Добрев

„ Корнелия Нинова изведе Българска социалистическа партия от 14% на 24% доверие. Тя отбрани кандидатурата на Румен Радев вътре в партията и с нея спечелихме президентските избори. Корнелия Нинова завоюва доверие, само че тя не бе сама.Тя работеше в екип. Още когато я избирахме, тя бе първа измежду равни. В този екип бе и Кирил Добрев. Той има изострен език, само че през годините постоянно е бил пореден за единение в партията и за увеличение на поддръжката за Българска социалистическа партия.

През 2009 година Добрев застана зад Сергей Станишев в извънредно тежка обстановка. При основаването на АБВ имаше заплаха от разединение и всички се чудеха накъде ще тръгне Добрев, той остана в партията, през 2014г. бе същото.Сега би трябвало нова тактика за този водач, който ще изведе партията от опозиционност до ръководство. На 26 април хората би трябвало да вземат решение ", съобщи зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Драгомир Стойнев по Нова тв.

Той добави, че партията е подготвена да влезе в ръководството, само че съгласно него е нужно да се трансформират тактиката, методът на говорене и политиките.

" Новоизбраният водач на Българска социалистическа партия ще бъде Корнелия Нинова или Кирил Добрев ", счита Стойнев. Според него дали Българска социалистическа партия ще влезе в коалиция с ГЕРБ не е най-важното нещо, тъй като когато една партия не взе участие в ръководството, е в изолираност и се гледа с съмнение от хората.

„ Още преди 3 години и половина вторият ни избор на съмнение бе на тематика опазване на здравето, където ясно декларирахме, че системата е неефективна, източва се и българинът няма достъп до качествено опазване на здравето. Дори шефът на Здравната каса Дечо Дечев разгласи, че има проведена група, която източва касата. Здравната система е на ръба на прозореца или на ръба на пропастта “, сподели по тематиката опазване на здравето Драгомир Стойнев.

Той напомни, че левицата стои зад настояванията на медицинските сестри да имат почтено възнаграждение, както и че е подкрепяла техни законодателни начинания. Стойнев добави, че ръководещите демонстрират цинизъм към медицинските сестри, като даже отхвърлят разговор с тях: „ Разбирате ли какво значи в една страна властта да има подобен раздор с хората. Медицинските сестри не са излъгани за пръв път от държавното управление на ГЕРБ “.

Той акцентира, че Българска социалистическа партия поддържа промяна в опазването на здравето, като тя би трябвало да стартира с това, че търговията със здраве не трябва да съществува.

Стойнев изиска оставката на здравния министър и на ръководителя на здравната комисия в Народното събрание Даниела Дариткова.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР