Корейската компания LG отчете силни продажби на електроуреди и автомобилни

...
Коментари Харесай

LG отчете най-силното си като приходи второ тримесечие


Корейската компания LG регистрира мощни продажби на електроуреди и автомобилни елементи
(снимка: LG Electronics)

LG Electronics разгласи най-високите си финансови резултати за второ тримесечие до момента, с помощта на мощни продажби на домашни електроуреди в основни за компанията райони и възходящ бизнес с автомобилни елементи във време на промени на световния пазар.

Приходите на LG за второто тримесечие на 2022 година възлизат на 19,5 трилиона корейски вона, което е 15% повече по отношение на същия интервал на миналата година. Оперативната облага е намаляла с 12% до 792,2 милиона корейски вона, като главната причина за това са по-високите разноски, свързани с логистичната мрежа.
още по темата
Вземайки поради въздействието на пандемията и положението на стопанската система, LG уголемява продажбите си от премиум към всеобщи артикули и развива своите B2B звена като производството на автомобилни елементи.

The LG Home Appliance & Air Solution Company разгласи доходи от 8,07 трилиона корейски вона през второто тримесечие. Резултат от над 8 трилиона за едно тримесечие е казус за компанията.

Бизнесът на The LG Home Entertainment Company записва доходи от 3,46 трилиона корейски вона през второто тримесечие и оперативна загуба от 18,9 милиарда вона, отразявайки увеличените маркетингови вложения.

The LG Vehicle Component Solutions Company реализира доходи от 2,03 трилиона корейски вона, което е 19% нарастване по отношение на същия интервал на предходната година. Този бизнес на компанията излиза на облага за първи път до момента.

И най-после, The LG Business Solutions Company регистрира доход от 1,54 трилиона корейски вона с оперативна облага от 14,3 милиона, сочи финансовият отчет на компанията за второто тримесечие.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР