Контузията на Хари Кейн е сериозна, потвърди Жозе Моуриньо и

...
Контузията на Хари Кейн е сериозна, потвърди Жозе Моуриньо и
Коментари Харесай

Контузията на Кейн е доста тежка

Контузията на Хари Кейн е сериозна, удостовери Жозе Моуриньо и това са доста неприятни вести за Тотнъм.
Нападателят получи контузията при загубата от Саутхемптън предходната сряда и въпреки и от клуба към момента да не разкриват какъв брой време ще липсва футболиста, португалецът още веднъж сподели, че казусът в лявото бедро не е лек.
„ Медицинският екип знае по-добре защо става въпрос и дано да изчакаме формалното удостоверение. Единственото, което мога да кажа е, че първичното ми чувство, че става въпрос за сериозна травма, се удостовери. Не е нещо леко, само че не мога да кажа какъв брой време ще липсва “ съобщи Моуриньо.

„ Всички приказват за Хари, само че ние имаме състав, с който ще преодолеем компликациите. Естествено няма по какъв начин Лукас Моура или Сон да бъдат незабавно трансформирани в централни нападатели и да ни донесат това, което носи Кейн. Затова ще опитаме разнообразни неща. Загубата на такава фигура е огромна, само че би трябвало да я приемем и да се оправим с това, което имаме разполагаем “ добави той.

Освен Кейн с контузии за Тотнъм са още Юго Лорис, Дани Роуз, Бен Дейвис, Танги Ндомбеле, а и Муса Сисоко, което несъмнено задълбочава проблемите при лондончани.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР