Контузиите в Ливърпул продължават с пълна сила. Вчера червените победиха

...
Контузиите в Ливърпул продължават с пълна сила. Вчера червените победиха
Коментари Харесай

Контузиите в Ливърпул продължават с пълна сила

Контузиите в Ливърпул не престават с цялостна мощ. Вчера " алените " победиха Челси във финала за " Карабао Къп " с 1:0, а присъединяване в мача на " Уембли " поради разнообразни контузии не взеха Алисон Бекер, Жоел Матип, Стефан Байчетич, Тиаго Алкантара, Доминик Собослай, Трент Александър-Арнолд, Мохамед Салах, Дарвин Нунес, Къртис Джоунс и Диого Жота.
 Челси - Ливърпул 0:1 във финала за Купата на Лигата
Нова златна страница за Клоп и Ливърпул! Мърсисайдци завоюваха Купата на Лигата след неповторима драма против Челси

Ван Дайк изкова триумфа за мърсисайдци в 118-а минута

Това наложи потреблението на доста млади момчета от академията на " алените ", които в последна сметка се оправиха със задачата. Ужасяващата вест за Юрген Клоп и щаба му е двете нови травми в отбора - на Райън Гравенберх и на Уатаро Ендо. Нидерландският халф напусна наложително в средата на първото полувреме след жестоко влизане от страна на Мойсес Кайседо. След края на мача немският ментор съобщи, че няма строшаване, само че опасенията са за проблеми със сухожилията в глезена.

Японският полузащитник игра всичките 120 минути, само че напусна стадиона на патерици и с обездвижен ляв крайник, който бе комплициран в шина, напомня Фокус. Все още не е ясно какво е положението им, само че при всяка възможност и двамата ще пропуснат идния мач за ФА Къп против Саутхемптън.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР