Контузиите са най-големият проблем на Манчестър Юнайтед и новите акционери

...
Контузиите са най-големият проблем на Манчестър Юнайтед и новите акционери
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг: Контузиите са най-големият ни проблем

Контузиите са най-големият проблем на Манчестър Юнайтед и новите акционери от INEOS ще проявят схващане за слабия сезон, който " алените дяволи " вършат, сигурен е мениджърът Ерик загар Хаг.

В събота Юнайтед отстъпи на Нотингам Форест, който завоюва за първи път против този си противник от 1994-а година насам и нанесе на 20-кратните първенци на Англия общо 14-о проваляне през акцията.

" Имаме и други неща, само че основно контузиите възпират в развиването ни. През януари ще се завърнат много футболисти и тогава равнището ни на игра ще бъде по-високо. Сигурен съм, че Дейв Брейлсфорд (б.пр.- шеф в INEOS) ще види къде са проблемите ни. Последният ни резултат не е добър, само че в този мач ни се наложи да сменим нападателя ", съобщи Тен Хаг за Sky Sports.

" На всички ни е ясно, че резултатът от този мач е разочароващ. През първото полувреме не създадохме задоволително положения и трябваше да бъдем по-активни. Второто полувреме беше по-добро. Загубихме с един гол и се видя, че тимът се бори. Играта ни се усъвършенства през второто полувреме и имахме повече шансове, а момчетата имаха вяра в успеха до самия край. Когато обаче резултатът е подобен, не можем да бъдем удовлетворени ", продължи мениджърът на Юнайтед.

Наставникът на " алените дяволи " изрази още мнение, че непрекъснатите промени в състава несъмнено пречат на Юнайтед да реализира търсеното неизменност.

" Футболистите не са щастливи от това и всички осъзнаваме, че би трябвало да бъдем по-силни. Продължаваме да нямаме следващи мачове в еднакъв състав, а тези непрекъснати промени не ни оказват помощ. Така не можем да реализираме рутина и неизменност. До момента сме пускали девет разнообразни състава единствено в отбрана, само че почитателите не желаят да чуват това. Те желаят да печелим и ние сме длъжни да го вършим за тях ", разяснява нидерландският експерт.

Запитан дали ще приказва с INEOS, Ерик загар Хаг съобщи: " Със сигурност. Нямам подозрения за това. Ще работим дружно, с цел да си слагаме нови огромни цели. Искаме да имаме достижения и конструкция на работа ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР