Концертният филм Taylor Swift: The Eras Tour за турнето на

...
Концертният филм Taylor Swift: The Eras Tour за турнето на
Коментари Харесай

Тейлър Суифт надделя над Скорсезе

Концертният филм " Taylor Swift: The Eras Tour " за турнето на певицата Тейлър Суифт резервира челната си позиция в бокс офис класацията на Северна Америка, оставяйки зад себе упования с интерес " Убийците на цветната луна " на режисьора Мартин Скорсезе, оповестяват международните информационни организации. 

През втория си уикенд на екран филмът за турнето " Eras " на Суифт осъществя доходи от 31 милиона щатски $ от продажбата на билети в киносалоните на Съединени американски щати и Канада, с помощта на които резервира шампионата си. 

Вълната от възторг, обхванала почитателите на Тейлър Суифт след излизането на " Taylor Swift: The Eras Tour " на екран, стана причина новият филм " Убийците на цветната луна " на Мартин Скорсезе да не успее да изплува на върха, отчитайки приходи от 23 милиона щатски $ през дебютния си уикенд по кината, споделят специалистите, осведоми Българска телеграфна агенция.

Въпреки това анализаторите регистрират, че това е добър старт за лентата на Скорсезе, получила отлични мнения от рецензията. Продукцията " Убийците на цветната луна " отбелязва третия най-касов дебютен уикенд за филм на именития режисьор след " Злокобен остров " (41 милиона щатски $ през 2010 г.) и " От другата страна " (26,9 милиона щатски $ през 2006 г.)

Епичната продукция с дълготрайност 3 часа и 26 минути, която събира на екран двамата обичани артисти на Мартин Скорсезе - Робърт де Ниро и Леонардо Ди Каприо, споделя за убийствата на индианци от племето осейдж в Оклахома при започване на 20-и за да се завладее петролното им благосъстояние.

Третата позиция заема " Екзорсистът: Вярващият ", който излезе на екран 50 години след истинския хорър. През миналия уикенд продукцията осъществя приходи в размер на 5,6 милиона щатски $.

Челната петица в бокс офис класацията на Северна Америка се добавя от два анимационни кино лентата - " Пес патрул: Супер филмът " и " Кошмарът преди Коледа " по концепция на Тим Бъртън, който след 30 години още веднъж излезе на екран. Приходите от продажбата на билети за двете продукции в киносалоните на Съединени американски щати и Канада през уикенда възлизат надлежно на 4,5 милиона щатски $ и 4,1 милиона щатски $.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР