Концертът на Томас Хемпсън и Софийска филхармония, който трябваше да

...
Концертът на Томас Хемпсън и Софийска филхармония, който трябваше да
Коментари Харесай

Концертът на Томас Хемпсън в зала “България” се мести на 16 май 2018 г.


Концертът на Томас Хемпсън и Софийска филхармония, който трябваше да се състои на 14 декември, се мести на 16 май 2018 година Причината е заболяване на актьора, което не разрешава дълго чаканото събитие да се състои на оповестената дата.

Добрата вест е, че макар натоварения му календар, Томас Хемпсън към този момент е удостоверил нова дата за София - 16 май 2018 година Закупените билети ще важат без потребност от презаверяване.

За всички, които към този момент са се сдобили с пропуски за концерта на Томас Хемпсън, Софийска филхармония предлага опция за вечерта на 14 декември, когато могат да посетят концерта „ С музиката на Джон Уилямс “ на символичната цена от 5 лв.. Същата цена на билета ще важи и за още един постоянен концерт по желание от програмата на филхармонията в интервала януари-юни 2018 година За да употребявате понижението е задоволително да предоставите своя билет за преместения концерт на Томас Хемпсън на касата на зала “България ”.

Диригент на концерта “С музиката на Джон Уилямс ” ще бъде Найден Тодоров, а в зала “България ” ще прозвучат паметните тематики от филмите “Междузвездни войни ”, “Индиана Джоунс ”, “Хари Потър ”, “Джурасик парк ”, “Сам у дома ”, “Супермен ” и “Извънземното ”, освен това в осъществяване на цялостен симфоничен оркестър.

Повече информация за концерта на Томас Хемпсън и неговото пренасяне ще откриете на формалната интернет страница на Софийска филхармония. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР