Концертът на Соня Йончева и Пласидо Доминго, който ще е

...
Концертът на Соня Йончева и Пласидо Доминго, който ще е
Коментари Харесай

Концертът на Соня Йончева и Пласидо Доминго в София ще бъде предаван на живо в цял свят

Концертът на Соня Йончева и Пласидо Доминго, който ще е на 31 август пред храм-паметника „ Св. Александър Невски “, ще бъде излъчен онлайн по целия свят. Билети ще се продават от на следващия ден, а във вторник в градската градина пред Народния спектакъл ще бъде открита галерия с фотографии, показващи изявите на Соня Йончева на огромните международни подиуми през годините.

„ Гала в София ” е озаглавен концерта на Соня Йончева и Пласидо Доминго в последния ден на август в центъра на столицата. Стрийминг излъчването ще се случи на особено основан за задачата уебсайт. Поради огромния интерес към събитието запис ще бъде наличен и след концерта, а цената и за двете е 39 лв..

12 камери и 1 дрон ще подсигурят излъчването. Отделно преди дни бяха пуснати и спомагателни билети за тези, които желаят да са на площада. Пропуските стартират от 60 и стигат до 250 лв..

Точно в 8 часа вечерта на особено построена сцена пред храм-паметника „ Александър Невски “ под намерено небе ще излязат Соня Йончева и Пласидо Доминго, а за поканата към световноизвестния тенор споделя Атанас Маев, представител на мениджърския екип на българското сопрано:

„ Самата покана идвайки от Соня към него беше доста позитивна поръчка за уважението, партньорството за времето, в което те са имали опция да бъдат, както  на сцената, само че и в самото начало на кариерата на Соня и нейният триумф беше самият Пласидо Доминго, тя спечелвайки „ Опералия “, тъй че това е един тип завръщане със своя тогавашен наставник и настоящ сътрудник на най-емблематичното място в България “.

Йончева и Пласидо Доминго ще изпълнят арии и дуети от фамозни опери под съпровода на Софийската филхармония с диригент Найден Тодоров.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР