Концерт под звездите и тази година ще има в столицата.

...
Концерт под звездите и тази година ще има в столицата.
Коментари Харесай

Започна подготовката за новогодишния концерт в София

Концерт под звездите и тази година ще има в столицата. Вече стартира подготовката за новогодишния концерт на площад Княз Александър I. Изключени са фойерверките и други стряскащи детайли.

Концерт без заря, само че със светлинно шоу и реализатори за всеки усет - Дони и Нети, група " Остава ", Ибряма и неговият оркестър са единствено част от музикантите, с които хората на площада ще посрещнат новата година. 12 чиновници на дирекция Аварийна помощ и предварителна защита и 200 чиновници на полицията ще се грижат за реда по време на концерта. Заради празничния концерт към 16 часа на 31 придвижването по бул. Цар избавител ще бъде лимитирано. На концерта няма да се позволяват жители в несъответстващо положение, както и малолетни и малолетни без компаньон.

" Ще има светлинно шоу и няма да има фойерверки. приканвам всички да се въздържат от това. Кучета, дребни деца, хора с увреждания - това са хора, на които това доста им пречи и считам, че няма потребност от такива страсти в празничната нощ ", сподели Надежда Бачева, зам.-кмет на Столична община.

" Надявам се хората да са чували шлагерите ни, тъй като ще би трябвало да ги пеят. Внимавайте доста с алкохола, знаете какъв брой неприятни неща прави с човешкия мозък. Бъдете здрави и слушайте повече хубава музика ", прикани Свилен Ноев, група " Остава ".

" Тези жители, които са във очевидно нетрезво положение няма да бъдат позволени до концерта. С пиротехника и със стъклени чаши няма да бъдат допускани ", акцентира Красимир Димитров, шеф на дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита " към Столична община.

" Ще бъдат отстранявани жителите, които в себе си носят неразрешени движимости и предмети. Визирам пиротехнически произведения, огнестрелно, хладно оръжие, стъклени бутилки, парфюми в стъклени опаковки ", сподели гл. инсп. Иван Георгиев, шеф бранш " Масови мероприятия " към Столична дирекция на вътрешните работи.

Желаещите да посетят концерта могат да влязат след 19.00 часа през шестте пропускателни пункта. Началото на концерта е в 21:30. А градският превоз ще работи с удължено работно време.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР