Концерт на Тейлър Суифт в американския град Сиатъл е предизвикал

...
Концерт на Тейлър Суифт в американския град Сиатъл е предизвикал
Коментари Харесай

Концерт на Тейлър Суифт в Сиатъл е предизвикал трус със сила 2.3 по Рихтер

Концерт на Тейлър Суифт в американския град Сиатъл е провокирал трус със мощ 2.3 по Рихтер, откриха сеизмолози.

Земетресението е записано по време на концерт от турнето Eras на 22 и 23 юли. Сеизмологът Джаки Каплан - Ауербах - професор по геология от Университета Западен Вашингтон, твърди, че сеизмичната интензивност е провокирана или от скачащите почитатели или от озвучаването.Трусът от 2.3 по Рихтер е по-силен от предходен връх в Сеатъл от 2011 година година, когато почитатели на американския футбол ликуваха при триумф на локалния тим, предава Българска национална телевизия.

Разликата в силата на трусвете по време на концерта на Тейлър Суифт и на футболния мач е едвам 0.3, само че земята се е разлюляла два пъти по-силно, настояват сеизмолозите.

144 000 почитатели събра шоуто на Тейлър Суифт в Сиатъл. След концерта певицата написа в Инстаграм: " В Сиатъл беше един от най-любимите ми уикенди. Благодаря за всичко! За всички крясъци, скачане, танци, пеене с цяло гърло! "

Двата концерта в Сеатъл са част от американското турне на Тейлър Суифт - първото ѝ от 5 години. И в предишното има данни, че концерти са предизвиквали сеизмична интензивност. Такава е записана и по време на шоуто на Foo Fighters в Нова Зеландия през 2011 г.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР