Контранастъплението на въоръжените сили на Украйна не трябва да се

...
Контранастъплението на въоръжените сили на Украйна не трябва да се
Коментари Харесай

Съветник на Зеленски: Контранастъплението няма да е голяма решителна битка, а серия от сражения

Контранастъплението на въоръжените сили на Украйна не би трябвало да се преглежда като огромна решителна борба, то ще бъде серия от ограничения.

Това не е въпрос на седмица или месец, а въпрос на доста събития, тъй като едно може да бъде по-успешно, а друго по-малко сполучливо, споделя Михаил Подоляк, консултант на ръководителя на офиса на президента Володимир Зеленски, оповестява " УНИАН ".

Според него главната задача на контранастъплението е да ликвидира остатъците от морално-волевия дух на съветските жители.

Според него този развой към този момент е стартирал и руснаците са почнали да схващат, че са довели на власт хора, които основават проблеми.

„ Когато приказваме за контранастъплението, че то ще бъде унищожително за Русия или противоположното – няма да има напредване на Украйна, наподобява като че ли все едно сме в холивудски филм, където стартира огромна борба за Средната земя (става дума за борба от кино лентата " Властелинът на пръстените " - Ред.) и една борба за Гондор ще реши всичко.

- Това не се случва по този метод. Предвид интензивността и мащаба на войната, като се имат поради ресурсите, които Русия влага тук, в това число мобилизираните, това е поредност от ограничения “, споделя съветникът.

 

Източник " Блиц "

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР