Контекстът на разговорите за конституционните промени зависи от това как

...
Контекстът на разговорите за конституционните промени зависи от това как
Коментари Харесай

Денков: Контекстът на разговорите за конституционните промени зависи от това как ще бъде създаден кабинетът

Контекстът на диалозите за конституционните промени зависи от това по какъв начин ще бъде основан кабинетът, разяснява в коридорите на Народното събрание съпредседателят на ПГ на „ Продължаваме промяната-Демократична България “ (ПП-ДБ) Николай Денков. Ако ще работим с втория мандат, това ще бъде част от целия диалог по какъв начин се образува той, каква поддръжка има, както за държавно управление, по този начин и за конституционни промени, изясни той.

По думите му, в случай че ще има кабинет с първия мандат, отново ще има диалог за конституционни промени, само че той ще бъде в различен подтекст. Очакваме да забележим кабинет в първия мандат, уточни Денков, представен от Българска телеграфна агенция.

Още във вторник, след съвещание на ПГ на ПП-ДБ, съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов заприказва за търсене на парламентарен болшинство за промени в главния закон на страната.

Вчера на брифинг н Народното събрание на ПП-ДБ Иванов разгласи, че стартират диалози с всички политически сили, в които да тестват съществуването на парламентарен консенсус.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР